http://www.matrasolar.hu/index.php/home/kollektor_termekek/solarbayerpuffer">SB logo Hajdú logó Reflex logo

Solarbayer

Hajdú

Reflex


Hajdú puffertárolók

Hajdu logoA Hajdúsági Ipari Zrt Magyarország nagymultú, patinás tartálygyártó vállalata.

Puffertárolói zárt, meleg vizes központi fűtési rendszerek hőtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függően hőtermelőként rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésű fűtőkészülékek, szilárd tüzelőanyagú, biomassza kazánok, szolár rendszerek, valamint hőszivattyúk. Összekapcsolhatók HMV indirekt tárolókkal, de egyes típusai közvetlenül is tudnak használati meleg vizet szolgáltatni.

Bővebben a Hajdú puffertárolókról

Reflex puffertárolók

Reflex logoA Reflex németországi tartálygyártó cég. Elsősorban zárt tágulási tartályokat, valamint melegvíz-, és puffertárolókat gyárt. Termékeire jellemző a kiváló minőség, megbízhatóság és az esztétikus kialakítás.

A puffertárolók belső felületvédelem nélküli hegesztett acéltartályok, ezért elsősorban napkollektoros, vagy szilárd tüzelésű kazánnal megvalósított fűtési rendszerek puffertárolóiként alkalmazhatók.

Bővebben a Reflex puffertárolókról

Solarbayer puffertárolók

A Solarbayer Németország egyik jelentős megújulóenergia-hasznosítással foglalkozó vállalata. Termékeik között találhatóak üres és belső hőcserélős puffertárolók. Az SPS rétegtöltő elv révén a tárolókban zavartalan hőmérsékleti rétegződés alakulhat ki. Ezek a tárolók a hidraulikai leválasztó funkcióját is betöltik egyben.

Bővebben a Solarbayer puffertárolókról