Melegvíz-tárolók

Melegvíz-tárolók

A melegvíz-tárolók általában többféle hőtermelővel is fűthetők: napenergiával, gáz, vagy vegyestüzelésű kazánnal, hőszivattyúval, vagy elektromos fűtőpatronnal.

A melegvíz-tárolók acéllemezből, hegesztett kivitelben készülnek. Belső felületüket korrózióvédő bevonattal látják el, valamint pótlólagos magnézium, vagy idegenáramú anóddal is rendelkeznek. Mindegyik tároló hőszigetelt.

Szerkezeti kialakítás szerint léteznek falra szerelhető és padlóra állítható kivitelű tárolók, behegesztett belső hőcserélős ill. "üres" típusok, melyeket külső hőcserélővel lehet fűteni. Egyes tárolók gyárilag szerelt elektromos fűtőpatronnal ellátottak, mások pedig később csatlakoztatható becsavarható fűtőpatront is tudnak fogadni.

Termékválasztékunk melegvíz tárolókból:

A Hajdúsági Iparművek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.
Drazice logó A Drazice Cseh tartálygyártó cég. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.
Az Emmeti olaszországi, épületgépészeti termékeket gyártó és forgalmazó vállalat. Különösen széles termékkínálattal rendelkezik a melegvíz-, és puffertárolók területén. Tartályait nagy méretben is, egészen 3000 liter térfogatig gyártja.
Solarbayer logó A Solarbayer németország vezető napenergia hasznosító termékeket gyártó és forgalmazó vállalata.

Alkategóriák

  • HAJDU melegvíz-tárolók

    Hajdu Zrt.A Hajdúsági Iparművek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.