Hajdú puffertárolók

Hajdu logoA Hajdúsági Ipari Zrt Magyarország nagymultú, patinás tartálygyártó vállalata.

Puffertárolói zárt, meleg vizes központi fûtési rendszerek hõtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függõen hõtermelõként rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésû fûtõkészülékek, szilárd tüzelõanyagú, biomassza kazánok, szolár rendszerek, valamint hõszivattyúk. Összekapcsolhatók HMV indirekt tárolókkal, de egyes típusai közvetlenül is tudnak használati meleg vizet szolgáltatni.

Bõvebben a Hajdú puffertárolókról

Reflex puffertárolók

Reflex logoA Reflex németországi tartálygyártó cég. Elsõsorban zárt tágulási tartályokat, valamint melegvíz-, és puffertárolókat gyárt. Termékeire jellemzõ a kiváló minõség, megbízhatóság és az esztétikus kialakítás.

A puffertárolók belsõ felületvédelem nélküli hegesztett acéltartályok, ezért elsõsorban napkollektoros, vagy szilárd tüzelésû kazánnal megvalósított fûtési rendszerek puffertárolóiként alkalmazhatók.

Bõvebben a Reflex puffertárolókról

Solarbayer puffertárolók

A Solarbayer Németország egyik jelentõs megújulóenergia-hasznosítással foglalkozó vállalata. Termékeik között találhatóak üres és belsõ hõcserélõs puffertárolók. Az SPS rétegtöltõ elv révén a tárolókban zavartalan hõmérsékleti rétegzõdés alakulhat ki. Ezek a tárolók a hidraulikai leválasztó funkcióját is betöltik egyben.

Bõvebben a Solarbayer puffertárolókról

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu