Szivattyús szerelési egységek

Szivattyús szerelési egységek készre szerelt egységben tartalmazzák a napkollektoros vagy fûtési körökben szükséges szerelvényeket. Alkalmazásukkal szerelési munka könnyebb és gyorsabb, a kompakt kivitelnek köszönhetõen pedig kedvezõbb áron elérhetõek a jó minõségû részegységek.


Szoláris szerelési egységek Szolári fûtési egységek

Szoláris szerelési egységek

Szoláris szerelési egység A szoláris egységekben együtt találhatóak meg mindazon szerelvények amelyek a napkollektoros rendszer mûködéséhez szükségesek. Mindenekelõtt a keringtetõ szivattyú, visszacsapó és elzáró szerelvények, nyomás- és hõmérõk, a biztonsági szelep és csatlakozó a tágulási tartályhoz valamint töltõ-ürítõ csapok. Egyes típusokban található térfogatáram mérõ (rotaméter) és légtelenítõ edény is. Mindez polisztirol hõszigetelésben, esztétikus, kompakt kivitelben.

Bõvebben...

Szoláris fûtési egységek

Szivattyús szerelési egység

A napkollektorokkal való fûtésrásegítés egyszerû és olcsó formája a "közvetlenül", hõcserélõn keresztül való fûtés. Ekkor a napkollektor kör egy ún. fûtési egységbe foglalt hõcserélõn keresztül adja át az energiát a fûtési rendszernek. A fûtési egységben benne találhatóak mindazon szerelvények (pl.: szivattyú, termosztatikus keverõszelep), amelyek akár egy padlófûtési rendszerhez való csatlakozáshoz szükségesek.
A fûtési rendszerben ilyen esetekben nincsen puffertároló, ezért elsõsorban nagyobb tömegû épületszerkezetek fûtésére (pl.:padlófûtés) alkalmazható eredményesen.

Bõvebben...

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu