Melegvíz-tárolók

Melegvíz-tárolók

A melegvíz-tárolók általában többféle hõtermelõvel is fûthetõk: napenergiával, gáz, vagy vegyestüzelésû kazánnal, hõszivattyúval, vagy elektromos fûtõpatronnal.

A melegvíz-tárolók acéllemezbõl, hegesztett kivitelben készülnek. Belsõ felületüket korrózióvédõ bevonattal látják el, valamint pótlólagos magnézium, vagy idegenáramú anóddal is rendelkeznek. Mindegyik tároló hõszigetelt.

Szerkezeti kialakítás szerint léteznek falra szerelhetõ és padlóra állítható kivitelû tárolók, behegesztett belsõ hõcserélõs ill. "üres" típusok, melyeket külsõ hõcserélõvel lehet fûteni. Egyes tárolók gyárilag szerelt elektromos fûtõpatronnal ellátottak, mások pedig késõbb csatlakoztatható becsavarható fûtõpatront is tudnak fogadni.

Termékválasztékunk melegvíz tárolókból:

A Hajdúsági Iparmûvek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezõ iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belsõ hõcserélõs, indirekt fûtésû melegvíz-tárolók is.
Drazice logó A Drazice Cseh tartálygyártó cég. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belsõ hõcserélõs, indirekt fûtésû melegvíz-tárolók is.
Az Emmeti olaszországi, épületgépészeti termékeket gyártó és forgalmazó vállalat. Különösen széles termékkínálattal rendelkezik a melegvíz-, és puffertárolók területén. Tartályait nagy méretben is, egészen 3000 liter térfogatig gyártja.
Solarbayer logó A Solarbayer németország vezetõ napenergia hasznosító termékeket gyártó és forgalmazó vállalata.

Alkategóriák

  • HAJDU melegvíz-tárolók

    Hajdu Zrt.A Hajdúsági Iparmûvek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezõ iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belsõ hõcserélõs, indirekt fûtésû melegvíz-tárolók is.

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu