Pályázatok

Államilag támogatott hitel igényelhető magánszemélyek részére!

A nullaszázalékos hitel az ország egész területéről, melyből összesen közel 24 ezer lakóépület energetikai korszerűsítése valósítható meg. A kölcsön folyósítása történhet utófinanszírozással, vagyis hogy a pályázó megelőlegezi a beruházás összegét és utólag megkapja a hitelt.

A VEKOP-5.2.1-17 Pest megyében, a GINOP-8.4.1/A-17 pedig a Pest megyén kívüli területeken igényelhető. A kamatmentes hitelt természetes személyek, társasházak és lakásszövetek igényelhetik. Támogatható a pályázat keretein belül a megújuló energiaforrásokat hasznsoító berendezések telepítése, nyílászárócsere, hőszigetelés és más, energiahatékonyságot növelő beruházások. A pályázathoz 10% önerő szükséges, családi házak korszerűsítésére maximum 10 millió forintot, társasházi lakásokra maximum 7 millió forintot lehet igényelni.

Figyelem céges pályázatok!

Napelemes rendszerek beszerzése EU támogatásból!

Kiírásra került a megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai pályázat (GINOP-4.1.1-8.4.4-16), aminél 45% támogatással, 45% hitellel és 10% önerővel lehet kalkulálni.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 3 millió Ft, maximum 50 millió Ft.A pályázatokat 2017 februártól lehet benyújtani.

A pályázat fontos eleme, hogy az energiahatékonyságra irányuló projektrésznek el kell érni az 50%-ot a projekt összes költségéhez viszonyítva, azaz csak megújuló energiára nem lehet pályázni.

Vállaljuk a pályázat elkészítését,kivitelezését,lebonyolítását.

Ősztől indulnak a lakossági támogatások.

Bejelentette a Magyar Fejlesztési Bank, hogy idén februárban még arról volt szó, hogy 33% önerő kell a pályázat benyújtásánál, de szerencsére 10%-os önerő is elég lesz annál a lakossági energetikai felújítási programnál, amelyre ősztől lehet majd pályázni. Ha a kereslet nagy lesz, akkor az uniós hátterű program 115 milliárd forintos kerete még bővíthető lesz 20 milliárdos magyar kerettel. Számítások szerint óriási érdeklődés lesz a kedvező pályázati lehetőség iránt, ameyhez elegendő kis önerőt és az akár 10 millió forintos hitelkeretet kaphatnak a pályázók.

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu