Szabályozók

ANapkollektor szabályzók napkollektoros rendszerek automatikus, felügyelet nélküli üzemét elektronikus szabályozók alkalmazásával lehet megvalósítani. A szabályozók érzékelõkkel mérik a napkollektorok, és a kollektorokkal fûtött tárolók, medence, vagy hõcserélõk hõmérsékletét, és ezeknek megfelelõen vezérlik a rendszerbe beépített szivattyúk és motoros szelepek üzemét.
A korszerû, mikroprocesszoros szabályozók fokozatmentesen tudják szabályozni a napkollektor köri szivattyú fordulatszámát, és bonyolult, több zónás rendszerek vezérlésére is alkalmasak. Így biztosítani tudják a hasznosított napenergia optimális, elõnykapcsolás szerinti elosztását az egyes napkollektorokkal fûtött tárolók között. A napkollektoros fûtés vezérlésén kívül a szabályozók még számtalan hasznos funkcióval rendelkeznek. Például mérik a napkollektorok hõteljesítményét és gondoskodnak a túlmelegedés elleni védelemrõl.


Hc típusú napkollektor szabályozók Steca típusú napkollektor szabályozók Szabályozó tartozékok
HC típusú szabályozók Steca típusú szabályozók Szabályozó tartozékok

HC típusú szabályozók

HC 1 napkollektor szabályozóA HC sorozatú napkollektoros szabályzók a Naplopó Kft. közremûködésével, Magyarországon kifejlesztett berendezések. Minden típus rendelkezik legalább egy fordulatszám szabályozott szivattyú kimenettel és relé kimenettel.

További HC szabályozók...

Steca típusú szabályozók

Steca szabályzók

A Steca Németország egyik vezetõ Szolár elektronikával foglalkozó vállalata. Napkollektoros szabályzóik letisztult, praktikus kivitelûek. Valamennyi típus LCD kijelzõvel rendelkezik és többféle rendszerséma közül választhatunk bennük.

További Steca szabályozók...

Szabályozó tartozékok

Térfogatáram mérõ impulzusadó.A központi szabályozó egységnek a gépészeti rendszerbe való csatlakoztatásához szükség lehet többféle kiegészítõ elemre. Ezeket foglaltuk össze ezen az oldalon.

További szabályozó tartozékok...

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu