HAJDU melegvíz-tárolók

Hajdu Zrt. A Hajdúsági Iparmûvek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezõ iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belsõ hõcserélõs, indirekt fûtésû melegvíz-tárolók is.

Hajdu STA... indirekt fûtésû melegvíz-tárolók

Hajdu STA típusú melegvíz-tároló Hajdu STA... szolár melegvíz-tároló típuscsalád, indirekt fûtésû tárolós vízmelegítõk, villamos pótfûtéssel vagy anélkül, 200-1000 liter ûrtartalommal.

Ezek a készülékek elsõsorban napkollektorral és/vagy bármilyen kazánnal való felfûtésre, kívánságra köthetõ alsó és/vagy felsõ – középmagasságban elhelyezett – villamos pótfûtéssel is elláthatók. Alsó és felsõ elektromos fûtés külön vásárolható. A tárolók csak alsó (…C) vagy alsó és felsõ hõcserélõs kivitelûek (…C2) lehetnek. Minden készülék rendelkezik hõmérõ, valamint cirkulációs csonkkal. A 200-300 literes készülékek hõszigetelése 47 mm, a 400-500 litereseké 50 mm és a 800-1000 litereseké 100 mm. A külsõ köpeny szürke mûanyagpalást fekete mûanyagfedéllel.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Bõvebben a Hajdu STA melegvíz-tárolókról...

Hajdu HB300 hõszivattyús melegvíz-tárolók

Hajdu HB300 hõszivattyús tárolók

A HAJDU hõszivattyús-forróvíztároló a tartályban lévõ víz felmelegítéséhez szükséges energia 70%-át a levegõben korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló energiából nyeri. Ezzel a környezetbarát technológiával a tárolóban lévõ vizet max.60°C-ra melegíthetjük fel úgy, hogy 1kWh villamos-energia felhasználásával 3,7kWh hõ-energiát állítunk elõ.

Az energiatakarékos és környezetbarát melegvíz készítéssel párhuzamosan a hõszivattyús forróvíztárolóhoz csatlakoztatott légtechnika lehetõvé teszi egy lakás szellõztetését, páramentesítését, vagy akár a klimatizálását is. Fûtési idõszakban célszerû az 500 m3/óra tömegáramú hideg levegõt kivezetni az épületbõl.

A HAJDU Hõszivattyú -7°C –os levegõvel is képes üzemelni, de 0°C- alatt célszerû a hibrid üzemmódot választani, ahol egy 1800 W-os elektromos fûtõbetét segíti a melegvíz elkészítését.

A tartály korrózió elleni védelmét tûzzománc bevonat biztosítja, melyet beépített magnézium aktív-anód egészít ki. A tárolók anódfogyás kijelzõvel rendelkeznek, amely az anód állapotát, elhasználtságát mutatják.

A HB300C típusú hõszivattyús forróvíztároló tartalmaz egy hõcserélõt is, amellyel közvetlenül szolár rendszerhez is csatlakoztatható, de akár egy helység fûtési energiáját is szolgáltathatja.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Bõvebben a Hajdu HB hõszivattyús melegvíz-tárolókról...

Hajdu IDE...F és IND...F fali melegvíz-tárolók

Hajdu fali melegvíz-tárolók Fali, függõleges kivitelû, i Indirekt fûtésû, tárolós vízmelegítõk, villamos pótfûtéssel (IDE...F) vagy anélkül (IND...F).

A falra szerelhetõ, zártrendszerû készülékek felfûthetõk bármilyen kazánnal vagy napkollektorral (ez utóbbi a 150, 200 literes kiviteleknél ajánlott). A kazán vezérlésére, ill a tárolt víz hõmérsékletének szabályozására váltóérintkezõs termosztát szolgál, ez forgatógombbal max. 65 °C-ig tetszés szerint állítható.

A készülékek egy vagy egyidejûleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Bõvebben a Hajdu fali indirekt melegvíz-tárolókról...

Hajdu IDE...S és IND...S álló melegvíz-tárolók


Hajdu álló melegvíz-tárolók Álló, függõleges kivitelû, i
Indirekt fûtésû, tárolós vízmelegítõk, villamos pótfûtéssel (IDE...S) vagy anélkül (IND...S).

A padlóra állítható, zártrendszerû készülékek felfûthetõk bármilyen kazánnal vagy napkollektorral (ez utóbbi a 150, 200 literes kiviteleknél ajánlott). A kazán vezérlésére, illetve a tárolt víz hõmérsékletének szabályozására váltóérintkezõs termosztát szolgál, amely gyárilag 65 °C-ra van beállítva, de a szerelvényház fedelének eltávolítása után alacsonyabb hõmérséklet is beállítható.

A készülékek egyidejûleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Bõvebben a Hajdu álló indirekt melegvíz-tárolókról...

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 451-1156

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu